Keukens en Interieurwerk

Als kwaliteit telt

Door onze uitgebreide machinale werkplaats zijn wij in staat als Teus van den Berg Aannemers en Timmerbedrijf B.V. een totaal concept te leveren, door naast uw verbouwing of nieuwbouw ook het interieur te leveren en te plaatsen.

Greeploze keuken gemaakt met kookeiland waarbij een combinatie is gemaakt van gepoederd-coatte fronten en met eiken gefineerde zijkant en lijstwerk inclusief bar welke vast staat aan het kookeiland, verder is de keuken voorzien van een natuursteen aanrechtblad met plint op het blad.

 


 

Keuken met eiland gemaakt van gefineerd eiken gespoten in ral 9010 het aanrechtblad is van natuursteen.

 


 

Keuken gemaakt van gefineerd eiken gespoten in ral kleur 9010 het aanrechtblad is van multiplex beplakt met HPL.

 


 

Keuken en binnendeuren gemaakt van oude eiken vloerdelen uit een treinwagon met ambachtelijk gesmede hang en sluitwerk, het aanrechtblad is van graniet.

 


 

Voor Motel The City in Veen wat wij hebben gebouw, hebben wij ook de bedden met nachtkastjes en kledingkasten gemaakt. Deze zijn gemaakt van grenen.

 


 

Keuken met eiland waarvan de fronten zijn gemaakt van MDF panelen met een V-groef in kleur gespoten. Het aanrechtblad is van beton met teakhouten snijplanken en aanrechtblad verlenging.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0183661915