CNC bewerkingen

Als kwaliteit telt

CNC bewerkingen

CNC freeswerk uitbesteden bij een professional, dat kan bij ons.

De CNC freesmachine ( 5 assige Biesse Rover A) die door ons gebruikt wordt is veelzijdig en kan voor verschillende projecten worden ingezet. Zowel voor interieur als bouw. De machine kan naast hout en plaatmateriaal frezen namelijk boren, graveren, profileren en nog veel meer. De machine is tevens in staat om veel verschillende materialen te verwerken. Naast het frezen van hout kunnen wij met de CNC freesmachine ook kunststof bewerken.

De slogan “tijd is geld” is wat we vaak horen in de bouw aangezien arbeid duur is.

Door uw hout of plaatmaterialen te laten leveren incl. diverse bewerking die wij voor u kunnen realiseren, produceren we losse onderdelen en halffabricaten, maar ook volledige eindproducten die op uw project alleen nog maar gemonteerd hoeven te worden. U kan hier bijvoorbeeld denken aan gootlijsten, boeidelen (rond of getoogd) gevelbekleding op maat gemaakt en voorzien van bevestigingsgaten en nog veel meer.

Voor het proces van idee naar realisatie kunt u ons uw CAD-tekening aanleveren. Bestaat uw idee slechts in gedachten of in een schets, dan kunnen wij voor u een CAD-tekening verzorgen.
Voordat we aan de slag gaan, bespreken we al uw wensen. We adviseren u vrijblijvend en maken een duidelijke offerte op basis van aantallen, bijzonderheden en gewenst materiaal. Zo staat u nooit voor verrassingen achteraf. Het is ook mogelijk zelf uw materiaal aan te leveren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0183661915